Render voorgevel authentieke landelijke woning in Roosdaal
Home / Authentieke landelijke woning te Roosdaal

Authentieke landelijke woning te Roosdaal

Een landelijke woning met authentiek karakter

Landelijk bouwen is bouwen met authenticiteit en karakter. We wilden de volledige breedte van het perceel optimaal benutten en een sfeervolle woning creëeren die perfect integreert in het landelijk karakter van de omgeving. De bouwheer had ook specifieke wensen, zoals een dubbele garage, ruime berging en overdekt terras. Deze wensen namen we dan ook mee in het ontwerp. Het wordt een prachtige brede BEN-woning met statig hoofdgebouw en landelijke aanbouwen.

 • Bewoonbare oppervlakte / kelder

  370m2 / 0m2

 • Status

  In uitvoering

Render zijkant authentieke landelijke woning in Roosdaal

Highlights

 • Een prachtige brede nieuwbouw met een statig hoofdgebouw en landelijke aanbouwen
 • Gebruik van authentieke materialen zoals Pottelbergse pannen en tegelpannen, duurzaam afrormosiahout, blauwsteen en gekaleide buitenmuur
 • BEN-woning: geothermische warmtepomp met koeling, zonnepanelen,…

BEN-woning

Deze nieuwbouw is een BEN-woning. BEN staat voor een Bijna Energie Neutrale Woning. Door de combinatie van optimale isolatie en het integreren van hernieuwbare energiebronnen (zonnepanelen, geothermische waterpomp,…) is het mogelijk om je huis met weinig elektriciteit te verwarmen. Met als gevolg een lagere energiefactuur én meer comfort. Met A-Projects willen we sterk inzetten op duurzaamheid. Duurzaam bouwen is namelijk een investering in je toekomst, maar ook voor het milieu. Win win!

Render achterkant gevel authentieke landelijke woning in Roosdaal
Render detail houten accent zithoek authentieke landelijke woning in Roosdaal
Render detail lichtrijke leefruimte authentieke landelijke woning in Roosdaal
Render detail houten accenten bijgebouw authentieke landelijke woning in Roosdaal
Render voorgevel authentieke landelijke woning in Roosdaal

Eyecatchers

Het bijgebouw met zithoek is volledig opengetrokken tot de nok om openheid te creëeren. De afwerking met houten accenten zorgt voor de eyecatcher van deze leefruimte. Ook het looptraject van een woning vinden we erg belangrijk. Alle leefruimtes vormen één groot geheel, maar dankzij de verschuiving van volumes heeft elke ruimte een eigen sfeer.

Speels en karaktervol

Om het landelijke karakter van de woning te accentueren kozen we resoluut voor karaktervolle materialen zoals Pottelbergse dakpannen, tegelpannen, houtaccenten in Afrormosia, kaleien en blauwsteen. De deuren en poorten zijn in natuurkleur. In combinatie met de zwart gelakte aluminium ramen zorgt dit voor een speels en karaktervol geheel.

Vertel ons over je bouwplannen

Van hedendaags modern tot landelijk. Van nieuwbouw tot renovaties en totaalprojecten. Vertel ons over je plannen en ideeën. Hoe uniek of specifiek je verhaal ook is, wij vertalen het graag in een prachtige realisatie van jouw industrieel bouwproject.

 • Meer dan 25 jaar ervaring en expertise
 • Wij luisteren, communiceren transparant en denken mee mét jou
 • Uniek ontwerp op maat van jouw budget en wensen
 • Begeleiding van A tot Z bij architectuur, interieur- en tuinarchitectuur
 • Beleef je project nog voor de realisatie met een VR-beleving

Laat je inspireren door deze gelijkaardige projecten