Home / Meergezinswoningen

Meergezinswoningen

Jouw partner in ontwerp van appartmenten, woonerven en verkavelingen

Ben je als bouwpromotor op zoek naar een architect om jouw project mee vorm te geven? Streef je naar een prachtig ontwerp voor een appartement, woonerf of verkaveling? Wij realiseren elke meergezinswoning van A tot Z. Wanneer je kiest voor A-Projects, kies je voor één allesomvattende bouwpartner. Samen beleven we jouw bouwdroom.

Render moderne Residentie Bigardis in Groot-Bijgaarden

Een andere kijk en aanpak

Wanneer je een meergezinswoning bouwt, heb je nood aan een andere kijk en aanpak dan bij de bouw van elk ander gebouw. Iedereen leeft op een ander ritme en heeft verschillende wensen en voorkeuren. Ook de gemeenschappelijke nutsvoorzieningen van de bewoners en de privacy moeten hier in rekening gebracht worden. A-Projects beschikt over de nodige ervaring en expertise om van elke soort meergezinswoning een pareltje te maken.

Appartement, woonerf, verkaveling

Wil je als bouwpromotor of projectontwikkelaar een residentie, appartementsblok, woonerf of verkaveling vormgeven? Wij zorgen voor een hedendaags-modern ontwerp dat voldoet aan de noden en wensen van de bewoners. We brengen steeds de oriëntatie, optimaal comfort, lichtinval en openheid in rekening.

We gaan steeds aan de slag met duurzame, toekomstgerichte materialen die een meerwaarde bieden aan jouw project. Deze troeven kan jij later gebruiken om potentiële kopers en/of huurders aan te spreken. Samen creëeren we stijlvolle, toekomstgerichte architectuur die een meerwaarde creëert voor jouw bouwproject

BEN-appartement

BEN staat voor een Bijna Energie Neutrale Woning. Bij A-Projects willen we hier niet enkel op inspelen bij eengezinswoningen, maar ook bij meergezinswoningen. Door de combinatie van optimale isolatie en het integreren van hernieuwbare energiebronnen (zonnepanelen, geothermische waterpomp,…) is het mogelijk om elke meergezinswoning met weinig elektriciteit te verwarmen. Met als gevolg een lagere energiefactuur én meer comfort. Win win dus!